Crin Antonescu: Proiectul revizuirii Constituției, gata în această săptămână

Premierul Victor Ponta a vorbit, duminică seara, despre abrogarea proiectului de lege referitor la Articolul 276, cel referitor la limitarea libertâții presei și a libertății de exprimare, iar Crin Antonescu s-a referit la urgentarea proiectului pentru revizuirea Constituției, care ar putea fi gata în această săptămână. 

Președintele Senatului, Crin Antonescu, s-a referit la reunirea, luni, a  Comisiei pentru revizuirea Constituției. "Dorim ca până miercuri să trecem în revistă toate problemele, ținând cont de observațiile care s-au făcut, de la Comisia de la Veneția, de la Consiliul legislativ, de la toate celelalte instituții sau de la  societatea interesată de aceste discuții.

Avem toată deschiderea. Acuzația hilară că în spatele modificării Constituției nu a fost transparentă este contrazisă de faptul că la toate ședințele, presa a avut acces, că totdeauna cei aflați în procesul revizuirii am fost deschiși pentru a participa la discuții publice pe această revizuire", a declarat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel