Crima din Sinaia. Bărbatul care și-a omorât partenera în stradă și a fugit beat la volan, lăsat în libertate 

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Bărbatul care și-a lovit partenera pe care o cunoscuse pe internet lângă o pensiune din Sinaia și apoi a fugit beat la volan, va fi cercetat în libertate, relateză Antena 3. 

Din primele informații din anchetă, se pare că femeia și bărbatul s-au cunoscut pe internet și era pentru prima oară când se vedeau. Cei doi ar fi urmat să petreacă un weekend într-o pensiune din Sinaia. Aceștia au stat la masă, după care ar fi plecat să se cazeze. Numai că în fața pensiunii, bărbatul a lovit-o cu palmele pe femeia care era proaspăt operată la cap. Aceasta s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de asfalt. Femeia a fost declarată decedată la scurt timp.

După ce a văzut ce a făcut, individul s-a urcat beat la volan și a încercat să fugă. Alcoolemia măsurată de polițiști, după ce l-au depistat la câțiva zeci de kilometri distanță, era de 1.40 la mie.

Numai că procurorul nu a considerată că individul reprezintă un pericol public și nici nu poate influența ancheta, astfel că nu a cerut arestarea preventivă. 

Martorii din zonă s-au declarat șocați de cele văzute. 

"Să vii la munte și să faci așa ceva, mi se pare..." a spus una dintre femeile care se afla în zonă în momentul nefericit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel