Crimă abominabilă! Ce i-a făcut un elev profesoarei sale

Un adolescent în vârstă de 16 ani, care și-a violat și a omorât profesoara, a fost condamnat la închisoare pe viață cu posibilitate de eliberare după 25 de ani.

Philip Chism din SUA avea 14 ani când a urmărit-o pe profesoara sa, Collen Ritzer, în vârstă de 24 de ani, în toaleta școlii unde strangulat-o, a violat-o și a înjunghiat-o de 16 ori. Tragedia s-a petrecut în 2013, scrie AFP.

Adolescentul a fost condamnat, vineri, procurorii cerând ca acesta să nu poată fi eliberat în următorii 50 de ani. Avocații apărării au cerut ca adolescentul să aibă posibilitatea de a fi eliberat condiționat mai devreme de vârsta de 40 de ani. Aceștia au prezentat un studiu științific care susține că creierul unui adolescent nu este complet dezvoltat.

Mama agresorului a emis o declarație în care își exprimă condoleanțele pentru familia victimei.

"Cuvintele nu pot exprima durerea din acești doi ani și jumătate. Nimeni nu a suferit mai mult decât familia Ritzer. Sunt alături de ei și toate rugăciunile mele merg către ei, în această zi, în timp ce ei călătoresc mai departe către vindecare", a spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel