Cosmin Prelipceanu a bătut palma cu România Tv

cosmin
cosmin

Cosmin Prelipceanu revine în presă. Cunoscutul jurnalist a bătut palma cu postul lui Sebastian Ghiță, România TV, și va face pereche cu Laura Chiriac pentru o emisiune în prime time. Prelipceanu revine la peste un an de zile după ce a activat în cadrul unei bănci.

Cosmin Prelipceanu  va reveni în perioada următoare în televiziune. Acesta va realiza la România TV, alături de Laura Chiriac, o emisiune de seară.

Prelipceanu a părăsit Realitatea TV în noiembrie, 2010, optând pentru a lucra în departamentul de Relații Publice în cadrul unei bănci. La Realitatea TV, Prelipceanu  a lucratdin 2004, cu o pauză de un an și jumătate cât a lucrat la TVR.

De asemenea, jurnalistul Luca Niculescu, realizator al emisiunii Fără frontiere, de pe TVR 1, va trece la Digi 24, canalul de știri care urmează să fie lansat în luna martie. La Digi 24, Niculescu va realiza un talk-showl de seară, de luni până joi.

O altă mișcare în media este la Pro Sport, unde redactorul-șef, Dan Filoti, și-a anunțat demisia, acesta urmând a face parte din conducerea editorială a Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel