Coronavirus. 6.000 de pasageri, blocați pe o navă de croazieră în Italia - UPDATE

Aproximativ 6.000 de persoane sunt blocate pe un vas de croazieră în Italia. Două persoane sunt suspecte de coronavirus. 

UPDATE: Doi pasageri de pe o navă de croazieră, suspectați de coronavirus, nu au virusul, a declarat joi seara Ministerul Sănătății din Italia, scrie CNN.

Nava de 6.000 de pasageri a fost forțată să intre în carantină în apropierea Romei din cauza temerilor legate că doi pasageri ar avea coronavirus. 

Ministerul a spus că pacienții au în schimb virusul H1N2. Nu este clar când nava va avea voie să plece.

- Știrea inițială - 

Șase mii de persoane sunt ținute pe o navă de croazieră în Italia, după ce o femeie și soțul ei sunt suspecți de coronavirusul Wuhan. Un purtător de cuvânt al companiei Costa Cruises a declarat pentru CNN că o femeie de 54 de ani și soțul ei, din Hong Kong, au fost evaluați, deoarece femeia avea febră.

"În momentul de față, toți ceilalți pasageri rămân la bord", a spus purtătorul de cuvânt.

Cele două persoane sunt ținute în carantină pe navă

Agenția italiană de știri ANSA și radiodifuzorul public RAI au raportat că femeia și soțul ei erau din Hong Kong și că erau ținuți separat în clinica medicală de pe vasul Costa Smeralda. Cuplul va fi ținut în carantină până când vor veni rezultatele analizelor medicale. 

Imaginile arată nava aflată în portul Civitavecchia, un oraș de coastă la nord-vestul Romei, după ce a ajuns de la Palma de Majorca, Spania.

Cuplul este de așteptat să primească rezultatele în această seară, relatează ANSA. Turiștii au ajuns în Italia pe 25 ianuarie pe aeroportul din Malpensa din Milano, din Macao, China.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel