Corina Drăgotescu , înapoi la Adevărul

[] []

25 iun 2010 / 18:48
Salveaza PDF Comentarii
corina-dragotescu
Descriere foto: corina-dragotescu
Jurnalista Corina Drăgotescu va ocupa, din august, funcţia de director editorial pentru platforma multimedia Adevărul Holding. Va realiza emisiunea sa de la Realitatea TV, "Zona de impact", până pe 22 iulie, urmând ca după aceea să mai poată participa doar ca invitat în emisiunile postului de televiziune.

Jurnalista Corina Drăgotescu şi-a început activitatea de presă în redacţia ziarului Adevărul, unde a lucrat mai mulţi ani alături de echipa condusă de Dumitru Tinu şi Cristian Tudor Popescu.

Ea a ocupat funcţia de director editorial al cotidianului Adevărul din vara lui 2005 , la câteva săptămâni după plecarea echipei conduse de C. T. Popescu. A părăsit această funcţie pe 16 noiembrie 2006 , motivându-şi gestul prin diferenţa de viziune existentă între ea şi noua echipă managerială , condusă de Răzvan Corneţeanu.

În iulie anul trecut , Drăgotescu şi-a anunţat demisia de la Realitatea TV, gestul ei fiind legat de decizia managementului trustului din care face parte televiziunea de a reduce salariile 10 - 50%. Ulterior, însă , ea a revenit asupra deciziei.

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26