Corina Crețu: În presă se spune că sunt cea mai bogată femeie din Europa

Foto: Comisia Europeană
Foto: Comisia Europeană

Corina Crețu a glumit pe seama unei formulări din presă, potrivit căreia ar fi "cea mai bogată femeie din Europa" pentru că gestionează un buget de peste 350 de miliarde de euro din funcția de comisar european pentru Politici Regionale.

Corina Creţu a participat, joi, alături de premierul Victor Ponta, la lansarea Programului Operaţional Capacitate Administrativă, unde le-a spus participanţilor ce se scrie despre ea în presă.

"Azi dimineaţă, citeam împreună cu soţul meu în presă ce scria: "Femeia cu cei mai mulţi bani din Europa vine în România" şi spunea Ovidiu (soţul Corinei Creţu, n.r.): "Poate ne trezim cu cineva, ne sparge casa". Banii aceştia sunt pentru întreaga Uniune Europeană, cei 350 miliarde despre care presa vorbeşte că ar fi... Sigur, sunt în portofoliul meu, în portofelul politicii de coeziune şi regionale", a relatat Corina Creţu, spre amuzamentul audienţei, potrivit Digi 24.

În timpul discursului susținut joi, Corina Crețu i s-a adresat ministrului Dezvoltării, Liviu Dragnea, cu fosta titulatură a acestuia de vicepremier, iar ministrului fondurilor europene, Eugen Teodorovici, i-a spus "Teodorescu".

Corina Crețu, întâlnire cu președintele Iohannis, la Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel