Coreea de Nord dezvăluie cum va ataca insula Guam - VIDEO

Coreea de Nord a făcut public un film de propagandă în care este lansată o rachetă asupra insulei Guam, amenințând Statele Unite ale Americii cu "răzbunare fără milă".

În imagini apare Donald Trump cum privește un cimitir plin de cruci și pe vicepreședintele Mike Pence înconjurat de flăcări. În filmul propagandistic de aproape 4 minute, se arată că insula Guam este ținta rachetelor balistice nord coreene cu rază intermediară de acţiune.

"Americanii ar trebui să trăiască cu ochii și urechile larg deschise. Ei vor fi chinuiți zi și noapte de rachetele Hwasong-12, fără să știe când vor fi lansate", sunt amenințările apărute în videoul publicat de agenția de știri sud coreeană Yomhap, potrivit The Telegraph.

[citeste si]

În urma  exercițiilor militare ale SUA și  Coreei de Sud, Coreea de Nord și-a înăsprit retorica, declarând că ar fi o judecată greșită pentru Statele Unite să creadă că Phenian ar "sta confortabil fără să facă nimic", a declarat agenția centrală de știri coreeană, citând un purtător de cuvânt militar neidentificat .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel