Copil de 14 ani, mort în accident

Grav accident într-o localitatea din judeţul Botoşani. Un adolescent de 14 ani a murit, iar unul de 22 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce un prieten, în vârstă de 16 ani, a venit să îi ia la plimbare cu maşina.

După câteva ture prin sat, adolescentul fără permis auto a pierdut controlul volanului pe un drum pietruit şi s-au răsturnat, după care, cel care se presupune că se afla la volan, a fugit. Poliţiştii l-au căutat toată noaptea, inclusiv cu câini de urmă.

Accidentul a avut loc în localitatea Codreni. Din informaţiile adunate de oamenii legii, tânărul de 16 ani dintr-o comună învecinată s-a urcat la volan şi a plecat să îi ia pe cei doi prieteni, de 14 şi 22 de ani, la plimbare. După câteva minute, acesta a intrat violent cu maşina într-un stâlp. Primii care au intervenit au fost câţiva vecini care au sunat imediat la 112.

Când echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, băiatul de 14 ani era deja mort, cel de 22 a fost preluat în stare gravă, iar cel de 16 ani dispăruse, conform stirileprotv.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel