Copil, cuprins de flăcări în Vaslui. A fost transportat de urgență la spital

Copil, cuprins de flăcări în Valsui. A fost transportat de urgență la spital / Foto: Pixabay
Copil, cuprins de flăcări în Valsui. A fost transportat de urgență la spital / Foto: Pixabay

Un copil a fost cuprins de flăcări în Vaslui și a fost transportat de urgență la spital.

Un băiat în vârstă de 11 ani, din localitatea Chetrosu, comuna Gherghești, județul Vaslui, a fost cuprins de flăcări, transmite Realitatea Plus. Acesta s-a ales cu arsuri de gradul 2 pe 30% din suprafața corporală, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină.

Copilul a fost cuprins de flăcări pe picioare și una din mâini. Flăcările s-au extins și în locuință, dar vecinii au sărit în ajutor și au stins focul. O ambulanță de la SAJ Vaslui, substația Bârlad, l-a preluat pe băiat și îl transportă către spitalul municipal „Elena Beldiman”.

Femeia cuprinsă de flăcări în Timișoara a murit la spital

O femeie din Timișoara a ajuns la spital după ce a fost cuprinsă de flăcări. Incidentul s-a întâmplat ieri, 13 iulie, iar astăzi medicii au anunțat că aceasta a murit, transmite Realitatea Plus.

Inițial nu se știa ce s-a întâmplat,  dacă ea și-a dat foc sau a fost atacată. Potrivit martorilor, aceasta ar fi cunoscută cu probleme psihice și a ieşit arzând dintr-un bloc. Ea ar fi țipat că cineva i-a dat foc. Femeia a ieşit din bloc, a ieşit în parcarea din apropiere şi a mai reuşit să meargă aproximativ 100-150 de metri, după care s-a prăbuşit. Polițiștii au deschis o anchetă iar ulterior au descoperit că ceea ce a reușit să spună femeia aflată în agonie era de fapt adevărat. Chiar i-ar fi dat cineva foc într-o scară de bloc. 

 

Suspectul, reținut de polițiști

Este vorba despre vecinul femeii,  un tânăr în vârstă de 22 de ani, student la Universitatea de Vest. El  și-a recunoscut fapta. Se pare că totul s-a întâmplat pe fondul unor conflicte mai vechi, grave și acelea.

În iulie 2020, tânărul a fost reținut pentru lovire sau alte violențe, pentru ca, ulterior, să fie trimis în judecată. Dosarul este și acum pe rolul instanței. El o lovise pe femeia pe care a incendiat-o cu doar o zi în urmă.

Tânărul a așteptat-o pe femeie în scara blocului, i-a turnat benzină pe haine și a aprins o brichetă. În pofida eforturilor medicilor, femeia a murit la spital. Ea suferise arsuri pe 90% din suprafața corpului. Acum tânărul a fost reținut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel