Consum droguri. Abraham, despre câțiva politicieni: "Le este rușine să spună". Dana Grecu: "Criminal"

Scutaru Cristina / 17 dec 2017 / 17:27 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Fostul șef al agenției naționale Antidrog (ANA) Pavel Abraham a făcut o dezvăluire dureroasă despre copiii unor politicieni. Avocatul a spus de ce anumiți oficiali evită să abordeze problema drogurilor.

"Sunt situații în care copiii politicienilor ajung să fie dependenți de droguri. Oamenii nu povestesc despre acest lucru. Există sentimentul de rușine colectivă în microgrup. Celor care ocupă funcții oficiale le este jenă să spună: 'copilul meu consumă droguri'. Și atunci tac", a zis avocatul la "Adevăruri de viață".

Dana Grecu a reacționat: "Este criminal ca un părinte să tacă atunci când copilul lui consumă droguri! Așa mi se pare". 

[citeste si]

"Vă fac o confidență publică. La mine au venit miniștri, secretari de stat, inspectori generali, oameni cu poziții înalte, să mă întrebe ce trebuie să facă deoarece au ajuns în situația în care dependența de droguri implică cel puțin cinci membri. Este o medie universală. Ajung să vândă lucruri din casă pentru droguri. Ei apar frumos la televizor, vin la dumneavoastră în emisiune în costumul pe care îl au pentru că atunci când iau banii, vin copiii să îi ceară și trebuie să le dea. Unii dintre copii recurg la violență, iar părinții, având poziții sociale înalte, nu pot face scandal pentru că s-ar auzi în bloc și atunci tac. Copilul utilizează forța, iar atunci părinții trebuie să le dea bani. Dependența de droguri nu te iartă", a mai zis Pavel Abraham.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26