Consultările de la Cotroceni. Adrian Năstase salută decizia PSD

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Adrian Năstase a scris pe blogul său un articol cu privire la consultările de la Cotroceni, presărat cu acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis. 

Într-un articol intitulat - Farsa „consultărilor” de la Cotroceni -, Adrian Năstase scrie că „ar fi trebuit să meargă astăzi PSD la „consultările” de la Cotroceni? Evident că nu. Și mă bucur că au luat această decizie.”

În continuare, fostul premier notează că „butaforia de la Cotroceni, organizată de Iohannis nu mai păcălește pe nimeni.”

Adrian Năstase acuză că este prima dată când s-a încălcat „cu atâta brutalitate” Constituția. 

„Nu are rost să repet care era succesiunea fazelor prevăzute de Constituție pentru a se ajunge la desemnarea candidatului de premier. Niciun președinte, până acum nu și-a permis să încalce, cu atâta brutalitate, litera și spiritul Constituției”, mai scrie Adrian Năstase pe blogul său.

Adrian Năstase notează apoi că „Iohannis s-a dovedit, încă o dată, nu doar „partenerul” PNL (cum spunea Rareș Bogdan), ci complicele său. Complice în încălcarea Constituției. „Parlamentul său” îi va dovedi cât de gresită a fost evaluarea pe care a făcut-o in declanșarea alegerilor. Iar „guvernul său” le va arăta românilor costul unei noi administratii de tip COCOPO.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel