Consilierii PDL ai Capitalei doresc ca decizia privind referendumul să se ia miercurea viitoare

PDL București  i-a propus primarului general  ca decizia finală referitoare la organizarea referendumului să se ia în cursul săptămânii viitoare, mai exact miercuri, într-o şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

"Reprezentanţii PDL Bucureşti din Consiliul General al Municipiului Bucureşti îşi exprimă întreaga disponibilitate de a analiza şi decide asupra celor mai juste mijloace pentru ca bucureştenii să fie corect informaţi, iar votul lor la acest referendum să fie acordat în deplină cunoştinţă de cauză (...) PDL Bucureşti nu doreşte ca acest referendum să fie transformat într-un instrument politic de nici una dintre forţele politice implicate", se arată într-un comunicat.

Principalul motiv  pentru care PDL a cerut această amânare este faptul că, în acest weekend are loc Convenția Națională a partidului.

Primarul general Sorin Oprescu a declarat anterior, tot joi, că numărul de întrebări pentru referendumul privind organizarea Capitalei şi conţinutul acestora vor fi stabilite vineri, într-o şedinţă de îndată a CGMB.

Rămâne de văzut dacă vineri se va mai întruni Consiliul General pentru a lua în discuție și problemele legate de organizarea referendumului.

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel