Congres PSD. Dragnea, informații despre candidatura sa la prezidențiale

Liviu Dragnea a vorbit după Congresul PSD despre o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că discursul său de la Congresul extraordinar al partidului nu are nicio legătură cu o eventuală candidatură a sa la preşedinţie, pentru că, deocamdată, PSD nu îşi va desemna un astfel de candidat. 

Întrebat dacă este adevărat că discursul său a fost unul de viitor prezidenţiabil, aşa cum a spus unul dintre colegii săi, Dragnea a replicat: "Categoric, nu. Am prezentat astăzi lucrurile în care cred foarte mult. A fost un discurs care de fapt a prezentat nişte obiective la care lucrez împreună cu colegii cu care am lucrat şi la programul de guvernare, pe care l-am prezentat astăzi şi în care cred foarte mult. Dacă el a fost considerat aşa, este o pură coincidenţă. Nu are nicio legătură cu o eventuală candidatură la preşedinţie dintr-un motiv foarte simplu: PSD nu îşi va desemna în această perioadă vreun candidat la preşedinţie. Este timp". 

El a menţionat că proiectul despre care a vorbit la Congres va fi pus la dispoziţia tuturor, iar după dezbateri, într-un fel sau altul, acest program se va materializa printr-o lege. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel