EXCLUSIV  Condurățeanu, după cazul Vulpița: Aici ar trebui CNA să dea amenzi DRASTICE! Este de neiertat!

Jurnalistul Florin Condurățeanu a vorbit despre cazul Vulpița și amenda record dată de CNA pentru Antena 1. Ziaristul a spus cine trebuie aspru amendat.

DC News: Cum cataloghați amenda record acordată de CNA? 

Mi se pare exagerată pentru că emisiunea cu Vulpița nu avea, totuși, o asemenea nocivitate, precum, după părerea mea, o au cei care își permit să jignească zilnic neamul românesc. Aici ar trebui CNA să dea teribile amenzi. Ne fac că suntem popor de mâna a doua, ne taie toate rădăcinile ca să fim frunze în vânt! Aceste chestiuni trebuie drastic amendate! Dacă în SUA, acolo unde se zice mereu că americanii sunt cei mai puternici, cei victorioși, Rambo, Rocky, nu cred că cineva și-ar permite să defăimeze poporul american. CNA ar trebui să îi amendeze pe cei care defăimează zilnic poporul român.

DC News: Credeți că ar trebui aplicată o lege drastică împotriva celor care defăimează zilnic poporul român?


Sunt dintre cei care se luptă teribil pentru acest lucru! Poporul român este și frumos, și deștept, și cu inimă caldă. Vă spun un lucru: dacă mai marii lumii sunt la ora 3 la New York, iar la ora 7 sunt la Tokyo, acest lucru e posibil datorită românului Coandă. Sunt semnate mari tratate cu un stilou inventat de românul Poenaru. De asemenea, geniul Ion Basganu este inginerul român care a revoluționat industria, descoperind metoda de a fora petrol la o adâncime de peste 2.000 de metri. Nu uitați că circa 200 de milioane de bolnavi ai planetei au supraviețuit datorită savantului care a inventat insulina, Nicolae Păulescu. Și exemplele pot continua. Este de neiertat că ni se spune zilnic că suntem proști. Este posibil așa ceva? Ieri a fost Ziua lui Brâncuși. Țăranul plecat în opinci a revoluționat arta mondială!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel