Conducerile ultimelor cinci judeţe cu grad scăzut de colectare a taxelor vor fi decapitate, afirmă premierul

Marţi seara, în cadrul şedinţei de guvern, premierul a reluat declaraţia făcută cu câteva zile în urmă, potrivit căreia, în luna iulie, ultimele cinci judete cu gradul de colectare cel mai mic vor avea conducerea de la Finante schimbata. Boc a precizat ca vor fi schimbati directorii de la Finante, de la Garda Financiara si de la Vama din cele cinci judete.

"Am decis ca, în luna iulie, când se va face evaluarea pentru iunie, ultimele cinci judeţe cu gradul de încasare cel mai scăzut la bugetul de stat, vor avea conducerea de la finanţe decapitată: directorul de la finanţe, de la direcţia financiară, de la vamă, directorii adjuncţi din ultimele cinci judeţe vor pleca acasă, vor fi schimbaţi. Numai în această manieră vom putea câştiga bătălia atât de dură pe care o avem de dus cu evaziunea fiscală", a declarat Emil Boc, în cadrul şedinţei de guvern.

Premierul a menţionat că un alt nivel al combaterii evaziunii fiscale este şi limitarea muncii la negru. Astfel, Boc a menţionat că numărul de contracte de muncă nou înregistrate de la intrarea în vigoare a Codului Muncii la 1 mai a depăşit 300.000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel