Condițiile în care Nicolae Ciucă ar fi plecat din politică. Sfatul pe care l-a primit de la tatăl său. "Chestiunea aceasta mi se reproșează”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Nicolae Ciucă a spus în ce condiții nu ar mai fi rămas în politică.

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a vorbit într-un Reels postat pe Facebook despre motivul care l-ar fi determinat să plece din politică.

"Mă bucur că există ideea aceasta că sunt un om prea bun pentru mediul politic și nu vreau să mă schimb", spune într-un mesaj video liderul PNL.

Totodată, acesta a dezvăluit și ce i se reproșează adesea.

„Trec deciziile politice prin prisma principiilor personale și chestiunea aceasta mi se reproșează”, a zis Nicolae Ciucă.

Acesta a mai declarat că nu o dată a auzit că ”onestitatea nu este cea mai bună calitate a unui politician”. ”Iar eu nu renunț la asta”, a mai menționat Nicolae Ciucă.

Ce sfat a primit Nicolae Ciucă de la tatăl lui

Ajungem să vedem chestiunea asta de bunătate ca nefiind o virtute pentru oamenii politici. Eu cred invers. Tata mi-a zis: 'Ascultă-i pe toți, dar dintr-ale tale să nu-ți ieși' ”, a mai spus liderul PNL.

În final, Nicolae Ciucă a spus în ce condiții ar fi renunțat la politică.

"Dacă nu aș fi crezut că mai există șanse de schimbare a percepției despre clasa politică în rândul oamenilor, nu aș fi rămas în politică”, a mai declarat șeful liberalilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel