EXCLUSIV  Companie strategică, măsuri stricte în pandemie. Adrian Volintiru (Romgaz): Le-am aplicat de la început

Adrian Volintiru, director general Romgaz S.A. a explicat care au fost măsurile pe care le-a luat pentru a limita pe cât posibil cazurile de infectare cu coronavirus în rândul angajaţilor companiei. 

Adrian Volintiru a vorbit, în cadrul DEZBATERII ONLINE „Criza coronavirusului: Reguli obligatorii pentru o relansare responsabilă”, organizată de DC Media Group, despre măsurile care s-au luat pentru a se limita apariţia cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus în rândul angajaţilor companiei. 

"Am luat de la început cele mai bune măsuri pentru a proteja salariaţii: am redus activitatatea acolo unde a fost posibil şi am trimis oamenii acasă – o sumedenie în telemuncă/muncă de la domiciliu, am avut echipe operative unde s-a lucrat două săptămâni cu două săptămâni, iar în cele două săptămâni de lucru mergeau la lucru şi apoi veneau izolaţi în hotelurile noastre de la Sovata şi Bazna. În acelaşi timp, toate măsurile de dezinfecţie au fost luate.

Cât priveşte numărul de îmbolnăviri, în Romgaz au fost cinci cazuri în această perioadă, dintre care patru s-au însănătoşit iar, din păcate, unul dintre colegi a decedat", a explicat Adrian Volintiru.

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel