Combinatorul, avocatul şi burlăciţa - PAMFLET

ziare
ziare

Calendaristic a venit toamna. Chiar dacă nu pare, să ştiti că mai avem vreo două luni şi vine iarna. Cei de la Hotnews au anticipat şi au făcut o dezbatere pe tema subvenţiei la căldură. Rezultatul: peste un milion de români vor trece iarna cu pătura în cap şi caloriferul pe post de congelator. Decizia Guvernului de a tăia subvenţia îi va lăsa pe cei mai mulţi oameni în situaţia de a plăti la căldură salariul pe două luni şi poate chiar ceva în plus. În curând românii vor începe să îi invidieze pe aurolacii care stau prin canale, pentru că acolo e cald ca în iad, nu de alta, dar ţevile cu apă caldă vor funcţiona, numai că nu mai trec pe la toţi. Va fi ca la lotto, după cum ai ghinionul!

Din Jurnalul Naţional mai aflăm de un caz cutremurător petrecut la spitalul din Târgu- Jiu. O fetiţă a murit de frică, la propriu. A făcut infarct din cauza unei injecţii cu ampicilină. Cazurile care se petrec în acest spital au înfiorat întreaga ţară în ultima perioadă. De la Auschwitz au mai fost martori care să ne spună ce s-a întâmplat, dar de la Târgu-Jiu nu scapă nimeni. Intri în spital cu o răceală şi rişti să te prăpădeşti cu zile de la o injecţie. Mă întreb spitalul ăsta de ce nu a intrat la comasare, nu de alta, dar dacă îl desfiinţam pun pariu că la recensământ deja se vedeau primele rezultatele.  Toţi răciţii din judeţul Gorj erau bine mersi, acasă, după două aspirine şi un paracetamol.

Ei bine Libertatea ne spune care este tariful pentru o noapte cu Bianca Drăguşanu: 5000 de euro. Cââât? Du-te domle, dincolo era mai ieftin. Cu 5000 de euro mai bine pleci într-o vacanţă de două săptămâni în vreo ţară exotică şi sigur vei găsi câteva dansatoare, poate mai apetisante ca Bianca. Şi vorba aia, petreci două săptămâni, iar în plus mai schimbi şi dansatoarea în fiecare noapte. Abia aştept dezminţirea burlăciţei, deşi tare îmi e teamă că voi aştepta mult şi bine. Dar ce, e proastă? Dacă aşa s-a scris la ziar, aşa e tariful. Nu o crede careva. Ia stai că scoate Biencuţa ziarul de sub pernă şi îţi pune dovada de necombătut în bot. Din momentul ăla, vrei nu vrei, dai 5000 de euro. Vinzi tot, numai să plăteşti noaptea cu burlăciţa şi a doua zi de dimineaţa suni la paparazzi să te aştepte când cobori din bloc să apari ca un mare boss la ziar "Al 999999 client al Biancă Drăguşanu, la clientul cu numărul un milion reducere 50%!".

Tot de la Jurnalul Naţional aflăm că s-a terminat şmecheria şi pe la bulgari. Gata cu maşinile înmatriculate pe 300 de euro la vecini. S-a dus bunătate de şmecherie pe apa sâmbetei. Numai prostii îi învăţăm pe toţi. Pe bulgari i-am învăţat că nu e bine să o ai mică, când vine vorba de taxa auto, chinezii din China Town dorm, în timp ce românii muncesc, iar la francezi le-am dat lecţii de cântat şi ciordit, chiar în inima Parisului. Curând cred că nu România se va ralia standardelor UE, ci tocmai invers.

Din DeCe News aflăm că şpaga pentru numirea unui om la CSA "coastă" un milion de euro. Păi îţi dai seama, dacă nenea Romeo Ionuţ ajungea la CSA, pentru ăia un milion de euro daţi, fura şi praful de la subsol. Supraveghea la asigurări zi şi noapte, de nu mai rămânea petec de pământ neasigurat în România. Iar dacă nu îşi scotea banii apela la asul din mânecă: trebuia să ne asigurăm aerul respirat. Să vezi acolo ţigăneală. Dacă aveai plămânii de mărimea X plăteai suma Y, dar dacă te punea sfântu' să ai plămânii mai mari nu aveai ce face, respirai doar odată pe minut, sau, şi mai rău, când te înverzeai la faţă. Păcat că cei de la PDL au fost fricoşi şi l-au schimbat în ultimul moment, de teamă să nu fie filmaţi când primesc caşcavalul. Păcat, mare păcat!

Adevărul, ziarul apolitic, îi etalează pe prima pagină generozitatea lui Mircea Băsescu. Ni se explică în detaliu cum şi pe ce ape tulburi a ajuns avocatul familiei Băsescu să îl reprezinte pe Bercea Mondial. Întrebarea este: sigur avocatul e cadou de la fratele preşedintelui? Sau este de fapt avocatul interlopului, pe care Bercea cu multă bunăvoinţă îl mai împrumuta şi combinatorului şef din portul Constanţa. Nu de alta, dar prin filmele cu mafioţi noi aşa vedeam. Un individ plin de relaţii îi mai întinde o mână de ajutor unui om cu influenţă politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel