Coduri penale. Gorghiu susține varianta lansată de Ponta: PSD va da OUG

Alina Gorghiu susține ipoteza conform căreia PSD va da o ordonanță de urgență pentru modificarea codurilor penale, cu toate că Liviu Dragnea a dezmințit acest scenariu lansat inițial de Victor Ponta. 

"Pariez că PSD până la urmă va da o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea codurilor penale. Mă îndoiesc că vor reuşi să respecte calendarul pe care şi l-au propus, având în vedere că reglementările pe care le vor, în special pragul la abuzul în serviciu, sunt foarte controversate. Nici legile justiţiei, întoarse în Parlament de CCR, nu vor avea o soartă diferită," a scris Alina Gorghiu pe contul său de socializare.

Recent, Liviu Dragnea a spus că nu se va lua o astfel de măsură.

"Cine zicea asta? Ponta? Pe Ponta l-am auzit că spunea. Nici vorbă de așa ceva, nu am auzit astfel de lucruri de la premierul Viorica Dăncilă. Este vorba despre implementarea unei directive europene care se pare că este obligatorie totuși și pentru România, de implementare a deciziilor CEDO și a deciziilor Curții Constituționale," a spus Liviu Dragnea, cu câteva zile în urmă. 

Ce a declarat Victor Ponta

"Modificările aduse la Legile Justiției nu schimbă nimic, nu modifică nimic fundamental. Previziunea mea este că în februarie sau martie se va da o Ordonanță. Legile pot fi contestate la CCR, pot fi blocate și Dragnea nu mai are timp", a declarat recent Victor Ponta.   

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel