Codrin Ștefănescu: Ținta dezvăluirilor despre beția din America nu e Cîțu. Problemă internațională

Codrin Ștefănescu susține că ținta dezvăluirilor privind ”cariera” penală a lui Florin Cîțu în Statele Unite nu era premierul PNL. 

”Cred ca la ora asta Cîțu e groggy, a spus Codrin Ștefănescu la Rtv.  Toată lumea vorbește despre Cîțu că este beat sau drogat la volan sau despre despre s-a întâmplat în America. Nimeni nu vorbește, însă, despre miza acestui megascandal. În acest megascandal nu Cîțu este ținta și am să explic de ce. Cîțu este un produs de laborator. Se știe și se vede lucrul ăsta. E un băiat cu bube mai mari sau mai mici, cunoscute de cine trebuie. Este un băiat cu schelete în dulap. Este folosit, utilizat de stăpâni cu adevărat puternici, din umbră. Face parte din categoria aceea de oameni îndosariați, adică s-a strâns la băiatul asta în dosar, filă cu filă, astfel de cazuri. Zilele astea a ieșit la iveala o singură filă. Fila se numește beat la volanul mașinii în SUA acum 20 de ani. Scandal uriaș, lumea cere demisia, Cîțu penalul șamd. 
Întrebarea este cine plătește oalele sparte? Iohannis plătește. Ținta nu este Cîțu. Ținta este Iohannis, pentru că Florin Cîțu este omul lui Iohannis. Cîțu care candidează pentru președinția partidului lui Iohannis.
Asta nu este o operațiune pe care să o facă Orban, cu  penibili din jurul lui. Ei nu au nici măcar imaginația, nu au informația,  nu au puterea de a face astfel de jocuri. Este mâna cuiva din sistem. Cineva din sistem i-a dat șah lui Iohannis”, a spus Ștefănescu.

Dosarul Cîțu nu mai este o chestiune internă, a României

Întrebat de realizatorul emisiunii dacă are informații care să susțină această teorie, sau e doar o ipoteză pe care o avansează în baza experienței sale politice, Codrin Ștefănescu a răspuns: ”Eu vă spun o teorie în baza experienței pe care o am, fiind, totuși, în echipa de conducere a unui partid, timp de 17 ani de zile și care a fost și partid de guvernământ. Această operațiune nu miroase a lucru de mântuială făcut de echipa adversă din tabăra Orban. Aici este mână de profesionist. Presiunea publică îl va obliga pe Iohannis să ia o decizie în privința lui Cîțu. Ori, Cîțu, dacă va fi schimbat nu mai poate candida nici la președinția partidului. Iar pontul asta nu e de acum. Pontul ăsta este face parte din filele dosarului Cîțu. Și s-a scos o filă. Ceea ce a creat un cutremur general, nu numai pe piața românească. Credeți-mă, mă uitam de dimineață pe revista presei internaționale. Toată lumea vorbește de situația de la București, că prim ministrul este acuzat că a fost arestat beat sau drogat la volan. Astea sunt titlurile. Deja s-a răspândit vestea. Nu mai este o chestiune balcanică, internă a României. Este o chestiune care privește România ca stat, din punct de vedere al modului în care este văzut ca stat România, prin prisma acestei situații fără precedent”, a concluzionat fostul secretar general al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel