EXCLUSIV  Ciuvică: Dacă spunea asta Iohannis la CSM era o știre internațională. Cel mai sincer politician/ Chirieac: Ar fi sărit în sondaje

Sursă foto: Administrația Prezidențială
Sursă foto: Administrația Prezidențială

”Miercurea neagră” de la DC News i-a adus pe Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac la o concluzie comună: nimeni nu e mai presus de lege. Poate cu două excepții.

”Ieri la CSM, excelența sa, Klaus Iohannis, a spus despre Justiție, vorbe frumoase a spus, că independență, că ea structurează statul, că poporul... deci foarte frumos a vorbit, m-a impresionat să știți, și a spus că nimeni nu e mai presus de lege. Nu credeți totuși că ar fi trebuit să adauge nu e nimeni mai presus de lege cu excepția doamnei Armand, de la Sectorul 1?”, a întrebat Bogdan Chirieac. 

”Putea să spună și asta, dar ar fi redus la doamna Clotilde Armand, pentru că tot așa putea să spună, ca să facă o imagine mai completă puțin, nimeni nu e mai presus de lege, în afară de mine și de USR. Dacă spunea așa domnul Iohannis, ar fi fost o imagine completă a situației”, a răspund Mugur Ciuvică. 

”Nimeni nu e mai presus de lege... în afară de mine!”

”Domnule, deci foarte rar, undeva la zece emisiuni, când vă iese o analiză, vă iese. Deci e corectă asta. În afară de mine și de USR, că doamna Armand e din USR, toți ceilalți nu sunteți mai presus de lege”, a continuat Chirieac. 

”Nimeni nu e mai presus de lege în afară de mine și de USR. Dacă spunea așa Iohannis la CSM, atunci chiar era știre internațională. Ar fi fost și premiu de sinceritate, după Revoluție, cel mai sincer politician”, a adăugat Ciuvică. 

”Eu cred că ar fi sărit în sondaje domnul Iohannis”, a afirmat Chirieac. 

”Poate, nu știu asta”, a spus Ciuvică. 

”Am înțeles că e foarte jos în sondaje cu credibilitatea, deși nu înțeleg de ce, fiindcă în ultima vreme chiar a făcut numai lucruri bune”, a spus Chirieac. 

”În ultima vreme, chiar a făcut un lucru foarte bun”, a afirmat Ciuvică. 

”Ce aveți cu USR?”

”Ăsta cu USR?”, a întrebat Chirieac.  

”Ăsta cu USR”, a confirmat Ciuvică. 

Vezi aici: EXCLUSIV  Când i-a devenit ”ușor simpatic” Klaus Iohannis lui Mugur Ciuvică. Bogdan Chirieac: Asta e pierdere mare 

”Dar ce aveți dumneavoastră cu noi, cu USR, că nu vă înțeleg? Ce v-am făcut noi așa? Bun, avem și noi cazurile astea mai apăsătoare, doamna Armand, domnul Nicușor, care e tot USR, nu-i așa? Mai e domnul acela Fritz, de la Timișoara, care a uitat să dea căldură la timișoreni. Dar în rest ce v-am făcut?”, a întrebat în mod ironic Chirieac. 

”Nu a vrut să le dea! Nu a vrut să plătească datoriile. Și am înțeles că a și plătit o amendă uriașă pentru chestia aia cu certificatele verzi”, a răspuns pe același ton Ciuvică. 

”Da! Ce ar fi să vă căliți? Nu a plătit el, au plătit timișorenii”, a zis Chirieac. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel