Ciuvică a explodat: NU MAI SUPORT. Chiar vă bateți joc de noi?

Mugur Ciuvică a făcut praf, la Antena 3, programul lui Dacian Cioloș - "Platforma România 100". Apoi, președintele Grupului de Investigații Politice l-a luat la întrebări pe Manuel Costescu, fost secretar de stat în Ministerul Economiei, cel care deschide lista USR pentru diaspora la Camera Depuțatilor.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Dacian Cioloș, ciudățenia Pământului

În timp ce Manuel Costescu lăuda platforma lui Dacian Cioloș, Mugur Ciuvică l-a întrerupt și a spus că nu mai suportă să audă atâtea platitudini.

Vă prezentăm schimbul de replici dintre Manuel Costescu și Mugur Ciuvică:

Manuel Costescu: Principiile lui Dacian Cioloș, din programul său, sunt foarte normale. De exemplu: o Românie fără corupție, o clasă politică responsabilă, bun simț, fiecare român să muncească și să fie plătit.

Mugur Ciuvică: Nu mai suport! Chiar vă bateți joc de noi? Citiți cele zece principii ale lui Dacian Cioloș!

Manuel Costescu: România fără corupți, fără sărăcie, o Românie competitivă, România educată, România sănătoasă, rolul NATO, România tuturor românilor... și așa mai departe.

Mugur Ciuvică: Asta este o spoială de platitudini de nivelul unui elev retardat... cu toată dragostea! Ce este aia o Românie fără corupți? Întrebați pe oricine pe stradă: credeți că vrea cineva o Românie cu corupți? Ce este aia o Românie fără sărăcie? Vrea, naibii, cineva să fie sărac? Ce este aia o Românie fără bolnavi? Vrea cineva să fie bolnav? Este cineva bolnav pe aici și îl ajută Cioloș să se însănătoșească? Chiar este o bătaie de joc! Este o cretinitate. Omul acesta, Dacian Cioloș, habar nu are pe cine lume trăiește. O fi decent, nu știu, probabil că nu își dă chiloții jos în public. În ce sens e decent? Vine cu niște lucruri sub nivelul mării. Nici măcar lozinci nu spune. Lozinca presupune o minimă inteligență!

(...)

Mugur Ciuvică: Ce ați făcut, domnule Costescu? Ce ziceați despre investițiile străine? Ziceți că românii trebuie să fie plătiți. Păi vrea cineva ca românii să fie sclavi? Nu! Ce ați făcut ca românii să fie plătiți? Până să veniți dumneavoastră la guvern nu erau plătiți sau cum? Lucrau pe mere? Ați început cu niște platitudini jignitoare pentru inteligența unui bebeluș...

(w670)

Manuel Costescu: Guvernul acesta a dat o lege pentru susținerea cercetării. Fiecare om care lucrează în cercetare-dezvoltare va reuși să-și însușească acea sumă de bani care se ducea la bugetul statului și astfel să nu o mai plătească. Acesta este un pachet esențial pentru economia României, pentru dezvoltarea țării.

Mugur Ciuvică: Cum s-a făcut laserul de la Măgurele, cea mai mare investiție pentru cercetare din Sud-Estul Europei, fără legea asta? Cum de s-a putut?!

Manuel Costescu: Domnule, cum adică? Dumneavoastră știți câți oameni lucrează la Măgurele?

Mugur Ciuvică: Nu i-am numărat. E important asta? Nu se mai puteau angaja oameni la Măgurele dacă nu veneați cu legea asta? Haideți, zău, să nu ne mai prostim în față! Dumneavoastră nu ați fost în stare să organizați standul acela la Paris pentru a-și pune oamenii mămăliga ca să arate produsele tradiționale românești și îmi spuneți dumneavoastră acum că ați făcut nu știu ce lege pentru laserul de la Măgurele. Nu ați atras nici fondurile europene!

Manuel Costescu: Eu am fost responsabil cu investițiile străine. Haideți să vorbim despre acestea.

Mugur Ciuvică: Bun. Și? Ce ați investit? Unde sunt investițiile?

Manuel Costescu: Au crescut investițiile cu 2,7 miliarde.

Mugur Ciuvică: Investițiile cresc tot timpul!

[citeste si]

Premierul Dacian Cioloș a lansat luni seară Platforma România 100, o platformă care trece în revistă 10 principii "ale unei guvernări pentru cetățeni", însoțite de mai multe proiecte naționale despre care prim-ministrul în funcție crede că "ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor". 

CITEȘTE ȘI: Costescu, după ce a fost la Antena 3: Zâmbiți și decideți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel