Costescu, după ce a fost la Antena 3: Zâmbiți și decideți

Manuel Costescu. Poate, la prima vedere, numele nu vă spune mare lucru, dar cine l-a văzut la emisiuni vă poate spune cu siguranță că este politicianul care zâmbește foarte mult, chiar și atunci când poate subiectele nu o cer, lucru sesizat de actorul Florin Zamfirescu.

Așadar, Manuel Costescu este fostul secretar de stat în Ministerul Economiei care care deschide lista USR pentru diaspora la Camera Depuțatilor. După ce a fost la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, acesta a transmis un mesaj pe Facebook în care ne învață să zâmbim. Și să votăm pe 11 decembrie.

[citeste si]

"Incep prin a va multumi tuturor pentru mesajele de sustinere din timpul emisiunii de aseara de la Antena 3.

Apreciez sugestiile constructive si sper ca impreuna sa putem propaga mesajul ca se poate face politica si prin bun simt, modestie si competenta.

De asemenea, in aceste momente cand politicienii "de cariera" care ne-au adus unde ne-au adus se zbat sa-si mentina controlul asupra sortii Romaniei, am speranta sa imi urmati exemplul si:

- sa zambiti cand sunteti pusi in fata unui discurs vehement si totusi complet lipsit de substanta

- sa zambiti cand dezbaterea pe care o purtati nu mai este despre interesul Romaniei ci despre dorinta de a face spectacol de proasta calitate

- sa zambiti cand oamenii pe care ii aveti in jur nu mai cred in tara lor si incep sa ii atace valorile si succesele.

In fine, zambiti! Si, cand va fi momentul, luati decizia: pe 11 decembrie, lupta nu se va da intre cei care il sustinem pe Dacian Ciolos si cei care sustinem un premier necunoscut inca. Se va da intre modestie, bun simt si competenta impotriva spectacolului ieftin", a scris Manuel Costescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel