EXCLUSIV  Dacian Cioloș, ciudățenia Pământului

Dacian Cioloș a scris un program de guvernare care începe cu un Decalog. Să păstrăm cifra, pentru simetrie.

  1. Dacian Cioloș este promovat drept premierul care face o altfel de politică, în ciuda faptului că sprijină pe față combinații politice fără PSD, deși guvernează pe baza unui vot dat de PSD în Parlament (joc tipic politicienilor cu vechime).
  2. Dacian Cioloș este asumat drept omul societății civile, în ciuda faptului că militarizează Poliția, prin Ordonanță de Urgență.
  3. Dacian Cioloș este prezentat drept viitorul democrației, în ciuda faptului că își legitimează actualul mandat prin refuzul de a participa la alegeri și își bazează viitorul mandat pe jocurile de culise între partide.
  4. Dacian Cioloș este preamărit ca erou anti-sistem, în ciuda faptului că a tolerat declarațiile dnei Prună, sau că l-a menținut pe Tobă, jumătate de an după dezvăluirea plagiatului.
  5. Dacian Cioloș este considerat campionul transparenței, în ciuda faptului că își apără  miniștrii care ascund afaceri ciudate prin offshore-uri.
  6. Dacian Cioloș este lăudat pentru onestitate, în ciuda faptului că a mințit la începutul campaniei, când a spus că dă banii înapoi donatorilor, dacă nu se strâng suficienți pentru statuie.
  7. Dacian Cioloș este elogiat ca expert, în ciuda faptului că a dat greș în principala atribuție a premierului, alegerea miniștrilor (zece schimbați în zece luni, cu înjurături din partea unora, la plecare, cu scandaluri în timpul mandatului etc).
  8. Dacian Cioloș este dat ca singură soluție posibilă, în ciuda faptului că cimitirele sunt pline cu oameni de neînlocuit.
  9. Dacian Cioloș este apreciat fiindcă știe să recunoască atunci când greșește, în ciuda faptului că nu și-a cerut încă scuze de la Brâncuși.
  10. Dacian Cioloș este poziționat în topul încrederii de către sondaje, în ciuda faptului că nu are nicio realizare majoră, la finalul unui mandat șters și plin de scandaluri.

Fie sunt sondajele ciudate, fie asta e Ciudățenia Pământului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel