UPDATE. Ciucă s-a răstit la Dancă: ”Dacă nu încetați, va fi rău pentru voi!” Scandal de proporții în PNL

Întâlnirea dintre premierul interimar Nicolae Ciucă, ELCEN, Nicușor Dan și alți membri ai Guvernului se pare că a degenerat. Nicolae Ciucă ar fi avut un dialog incendiar cu liderii PNL.

UPDATE: ”Dezmințim categoric informațiile false vehiculate în articolul publicat de dumneavoastră referitoare la existența unei discuții în contradictoriu între prim-ministrul interimar Nicolae Ciucă și șeful Cancelariei, Ionel Dancă. De altfel, șeful Cancelariei Prim-ministrului nu a participat la această întâlnire. Contrar informațiilor vehiculate în spațiul public, între prim-ministrul interimar și echipa guvernamentală există o relație de foarte bună colaborare, iar Executivul își desfășoară eficient activitatea curentă.” transmite Guvernul României. 

Astăzi premierul interimar Nicolae Ciucă a avut o întâlnire cu reprezentanții ELCEN, Nicușor Dan și alți membri ai Guvernului. Principalul subiect de dezbatere trebuia să fie problemele bucureștenilor, dar se pare că dialogul a degenerat. Nicolae Ciucă a avut un dialog incendiar cu liderii PNL, dezvăluit de Capital.ro. La un moment dat, premierul Nicolae Ciucă s-ar fi ridicat în picioare și i s-ar fi adresat lui Ionel Dancă spunându-i că este inadmisibil modul în care se comportă și jocurile de culise pe care le face.

„Știu exact ce faceți și dacă nu vă potoliți va fi foarte rău pentru voi,” ar fi declarat premierul interimar Nicolae Ciucă. „Cum vă permiteți să vă bateți joc de un general al Armatei Române?,” ar fi continuat el. Ciucă ar fi spus și că nu mai tolerează sa fie ținta atacurilor pornite împotriva sa.

Reacția premierului interimar a șocat întreaga asistență, mai ales pe Ionel Dancă, liberalul vizat de cuvintele dure ale acestuia. Potrivit Capital.ro, în acest scandal ar fi intervenit și Ludovic Orban care l-ar fi sunat pe Ciucă pentru a-i cere explicații. 

De ce i-a chemat

Totodată, surse politice ar fi dezvăluit pentru Capital.ro că premierul interimar Nicolae Ciucă i-a convocat pe apropiaţii lui Ludovic Orban şi le-a cerut demisia din Guvern. Mai mult, același surse susțin că Nicolae Ciucă a ţinut să le transmită și ce să spună presei.

„Să spuneţi în presă că eu v-am cerut să plecaţi”, ar fi spus premierul interimar.

Momentan Nicolae Ciucă nu a comentat aceste informații. Nici liderii PNL vizați nu au venit cu o reacție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel