Cîțu spune că NU i-a furat ideea lui Voiculescu: 'Putem să arătăm, dar nu mai are sens'

Florin Cîțu / Foto gov.ro
Florin Cîțu / Foto gov.ro

Premierul Florin Cîțu susține că nu i-a furat ideea lui Vlad Voiculescu privind campania de vaccinare. 

Invitat la B1TV, premierul Florin Cîțu a negat acuzația potrivit căreia ar fi furat ideea pentru campania de vaccinare de la fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. 

'Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că ideea campaniei a fost a Ministerului Sănătății și comentează ironic că nu s-au gândit să vă pună pe dumneavoastră într-unul dintre clipuri. Ați folosit ideea lui Vlad Voiculescu?', l-a întrebat moderatorul Tudor Mușat pe Florin Cîțu.

'Nu. Putem să arătăm, dar nu mai are sens. Mie îmi pare bine că toată lumea susține această campanie de vaccinare și că unii oameni înțeleg că Ministerul Sănătății face parte din Guvernul României', a răspuns premierul Florin Cîțu.

Voiculescu, mesaj ironic la adresa lui Cîțu 

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că o idee din ianuarie a devenit acum campanie a Guvernului.

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. PS. Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, a scris, joi, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Fostul ministru distribuie o postare a Ministerului Sănătăţii, în care la întrebarea „Ce conține vaccinul?” răspunsul e 'săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU...'.

Guvernul a lansat, joi, o serie de spoturi ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze.

Florin Cîțu a prezentat, la lansarea campaniei, un clip în care apare într-un local, precizând că imaginile nu fac parte din campania națională și vor fi postate doar pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel