Cîțu: Proprietățile care au fost confiscate românilor trebuie să ajungă înapoi la ei! Ne vom lupta pentru investiții

Florin Cîțu, președintele PNL
Florin Cîțu, președintele PNL

La ceremonia de comemorare a 88 de ani de la moartea lui I. Gh. Duca, la Horezu, Florin Cîțu, președintele PNL, a ținut un discurs despre liberalism.

„Acest moment este unul important. Astăzi sunt aici ca liberal. Nici măcar ca membru de partid sau ca președinte al PNL, ci ca un membru care crede în liberalism. Despre asta este vorba și asta a însemnat I. Gh. Duca pentru liberali și pentru România. Ceea ce a împins liberalismul înainte este dat de ceea ce a spus, la un moment dat, și anume că liberalismul este aceea idee care reprezintă progresul. Asta înseamnă liberalism și de fiecare dată PNL, când a fost la guvernare, dar și în opoziție, a încercat să împingă România.

În ultimii doi ani de guvernare liberală, cred că a fost mai clar ca oricând că singura soluție pentru România, astăzi, o reprezintă liberalismul. Toate aceste măsuri, luate de ultimele două guverne liberale, au permis să avem resurse pentru a susține facturile românilor, pentru a crește pensiile și salariile. Dar, în același timp, să avem resurse și să investim fără să dezechilibrăm economia. Asta înseamnă liberalism. Atunci când conduci România după principii liberale nu poți să aduci decât progres”, a spus, miercuri, Florin Cîțu.

„Pentru noi, pentru liberali, este încă un moment de a le aminti românilor ce înseamnă liberalism și de a le aminti pentru ce ne luptăm. În ultimii ani am tot spus despre antreprenor că este un erou și întotdeauna pentru liberali a fost un erou. Nu este un infractor, ci un erou. De fiecare dată, atunci când cineva va pune sub semnul întrebării acest lucru, noi, liberalii, vom lupta împotrivă. Proprietatea privată este sfântă pentru noi și de aceea ne vom lupta în continuare pentru a termina, în sfârșit, acest proces de retrocedare. Proprietățile care au fost confiscate românilor trebuie să ajungă înapoi la ei. Bineînțeles, ne vom lupta pentru investiții, pentru că noi știm că progresul înseamnă inovație și doar așa se pot face lucrurile.

Pentru PNL este un moment important, în care arătăm că suntem uniți și rămânem uniți în jurul liberalismului și pentru români“, a conchis Florin Cîțu, președintele Partidului Național Liberal.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel