EXCLUSIV  Cioloș își face ONG. Alfred Bulai spulberă ieșirea din scenă a tehnocratului

Fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș vrea să rămână în viața publică. El pune bazele unui ONG care va duce mai departe Platforma 100. Declarația a fost făcută după o întâlnire cu grupul parlamentar al USR, urmând să aibă loc și o întâlnire cu PNL. 

În urmă cu patru zile, DCNews scria că Dacian Cioloș, după plecarea de la Palatul Victoria, ar putea activa într-un ONG. 

Sociologul Alfred Bulai crede că această mișcare a fostului premier tehnocrat este ”absolut neimportantă”. El subliniază, pentru DCNews, că ”formule de astea au încercat Emil Constantinescu, Petre Roman, Mircea Geoană când era pe linie moartă la PSD, e o formulă neimportantă pentru că nu oferi consultanță nimărui. Dacă dorea să continue public, se înscria în USR, pentru că oamenii ăia îl primeau. Vremea ONG-urile care să conducă a trecut. ONG-urile trebuie să asigure expertiză și protecția publică a actului de guvernare, trebuie să fie câinele de pază, alături de presă”. 

Alfred Bulai a mai spus că trebuia să intre într-un partid sau să facă unul, dacă nu-i convenea USR, pentru că șansele în PNL sunt reduse. ”Ideea de a intra în politică înseamnă fie să intri într-un partid, fie să faci unul”, a spus sociologul, care a amintit că și Traian Băsescu și-a făcut o asociație. 

”Domnul Cioloș nu are niciun fel de problemă să intre în viața politică, așa cum avea Traian Băsescu. E o ieșire din scenă, nu neapărat înțeleaptă”, a conchis sociologul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel