Ciolacu, replici cu Ponta în Camera Deputaţilor. Trimitere la Firea şi Flutur: Vreţi un amendament?

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu i-a dat o replică lui Victor Ponta, la dezbaterile legii privind prelungirea mandatelor aleşilor locali. 

Marcel Ciolacu, liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, a reacţionat după ce Victor Ponta, de la tribuna Parlamentului, a declarat că e o greşeală să se prelungească mandatele tuturor aleşilor locali. 

"Mă bucur să văd că colegii de la PSD îi prelungesc mandatul lui Flutur de la Suceava şi cei de la USR prelungesc mandatul doamnei Firea şi al primarilor de sector cu care se luptă zi de zi, dar le prelungesc mandatele. Că dacă aşa a venit ordinul de la Cotroceni, trebuie respectat (...) Repet, noi cei de la Pro România, când vedem o înţelegere să fie între PNL şi PSD ca să fie aleşi primarii într-un singur tur nu suntem de acord, să fie aleşi preşedinţii de CJ tot ca până acum nu suntem de acord, să vă stabiliţi data alegerilor nu suntem de acord. Şi cineva mai trebuie să nu fie de acord", a declarat Victor Ponta.

"Doriţi să retrimitem la comisie, să facem un amendament să nu prelungim mandatele domnului Flutur şi doamnei Firea? Putem... Aveţi acest atribut, fiind liderul grupului puteţi cere retrimiterea la comisie şi facem acest amendament", i-a răspuns Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel