Ciocolată. A apărut un nou tip: rubinie

Compania elveţiană Barry Callebaut AG, cel mai mare procesator mondial de boabe de cacao, a lansat, marţi, o nouă culoare de ciocolată naturală, rubinie, acesta urmând să fie cel de al patrulea tip de ciocolată creat după ciocolata cu lapte, cea neagră şi cea albă, conform Bloomberg.

Noutatea, care are la bază un tip special de boabe de cacao, este rezultatul unui deceniu de dezvoltare, precizează directorul general de la Barry Callebaut.

Ciocolata rubinie dezvăluită marţi la Shanghai are o aromă naturală de fructe de pădure dulce-acrişoară. "Este naturală, este colorată, este hedonistică, dar păstrează autenticitatea ciocolatei. Este un amestec drăguţ care este pe placul generaţiei millennials", susţine directorul.

Boabele utilizate pentru producţia de ciocolată rubinie vin din Coasta de Fildeş, Ecuador şi Brazilia, iar culoarea neobişnuită este dată de pudra extrasă în momentul procesării boabelor, a dezvăluit Antoine de Saint-Affrique, subliniind că nu sunt adăugate fructe de pădure sau coloranţi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel