Cine este și ce s-a întâmplat cu ucigașul celor doi jurnaliști

Atacatorul celor doi jurnaliști uciși, miercuri, în Virginia a încercat să se  sinucidă, starea lui fiind critică. Inițial, poliția anunțase că trupul acestuia a fost gasit pe autostrada. Barbatul filmase atacul in care si-a ucis cei doi fosti colegi si postase imaginile pe conturile sale de Facebook si Twitter, potrivit AFP.

Atacatorul se numeşte Vester Lee Flanagan şi are 41 de ani, potrivit poliţiei. El este un fost angajat al televiziunii WDBJ7. Flanagan a lucrat ca reporter la canalul TV timp de un an, potrivit CNN, şi folosea pseudonimul „Bryce Williams".

Persoana care era intervievata în timpul atacului a fost ranita si a fost transportata la spital, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale.

Pe filmare se pot auzi focuri de arma si tipetele jurnalistei Alison Parker, dupa care camera de filmare cade la pamant.

Citește și: Doi jurnalişti de televiziune, împuşcaţi mortal, în timpul unei transmisiuni în direct - VIDEO

Filmarea in timpul careia au fost ucisi cei doi angajati ai postului de televiziune a avut loc in mallul Bridgewater Plaza din statiunea Smith Mountain Lake, situata langa oraselul Moneta din comitatul Bedford, statul Virginia.

Interviul de miercuri dimineata, difuzat in cadrul matinalului de la WDBJ7, marca cea de-a 50-a aniversare a statiunii Smith Mountain Lake.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel