Cine este, de fapt, bărbatul care l-a ucis pe omul de televiziune din Buzău

Laurențiu Păun a murit – în urmă cu o săptămână – fiind lovit de o mașină în timp ce omul de televiziune încerca să surprindă imagini pe care noi le urmărim zilnic la televizor.

La volanului mașinii care a derapat din cauza vitezei excesive și l-a strivit pe Laurențiu Păun se afla un infractor italian. Este vorba despre Gianni Magaletto, un traficant de droguri care avea afaceri pe meleagurile noastre.

Bărbatul a stat mai bine de trei ani după gratii, după ce în vara anului 2008 a fost prins în timp ce încerca să vândă două kilograme de haşiş contra sumei de 12.000 de euro. A avut ghinionul ca cel care intenţiona să cumpere drogurile să fie un poliţist sub acoperire, scrie Adevărul. După ce a părăsit penitenciarul, și-a deschis o afacere cu detergenți alături de concubina lui.

În ziua fatidică, atunci când Laurenţiu Păun a murit în timp ce îşi făcea datoria, italianul se grăbea la volanul unui Mercedes spre Ploieşti. O avea pe scaunul din dreapta pe concubina sa, cea care în ziua accidentului le declara poliţiştilor că operatorul se afla pe ”banda de emergenţă”, variantă infirmată ulterior la anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel