Cinci hoteluri în care să te cazezi în 2017

Hoteluri intime, saloane opulente și camere în care ești tratat regește. Iată o listă cu cinci hoteluri din întreaga lume în care trebuie să te cazezi în 2017. Nu sunt neapărat cele mai impozante, sunt însă cele mai selecte. 

Le Sireneuse – hotel de 5 stele în Positano

Are un Champagne Bar și a fost casa de vacanță pentru una dintre ele mai influente familii din Napoli, cea a fraților Marchesi. Colored Ideas a intrat în hotelul intim, cu doar 58 de camere, care are un aer eclectic ce te face să te simți ca acasă, fără să te inhibe luxul etalat în saloane. Pentru art connoisseur-i, pentru fashion lovers, pentru iubitori di profumi, intimitate si Insta pics, pentru toti&toate, Le Sirenuse e "the spot".

Ayana Resort & Spa – Piscine Infinite

Fabulos, maiestuos și super interesant. Așa poate fi descris în 3 cuvinte complexul de 5 stele din Bali. Acesta te îmbie cu 2 dintre cele mai frumoase piscine din lume, dupa părerea consultantului Colored Ideas. În plus, poți să te bucuri de un Spa cu tratamente signature, cu piscina cu apa caldă Aquatonic, reflexologie cu rocă vulcanică, masaje de nenumărate feluri și Bar on the rocks, care oferă cea mai frumoasă priveliște la apus.

Resortul balinez este premiat de Conde Nast Traveler și are unul dintre cele mai bune 30 de baruri dintr-un hotel din lume.

Intercontinental Porto – Palacio Das Cardosas

Pe lista destinațiilor de top în 2017, Portugalia a devenit subiect de căutare pe Google.

Iar Colored Ideas a gasit unul dintre cele mai interesante hoteluri din Porto, localizat într-o veche clădire din secolul al 18-lea, în inima centrului vechi și este tipicul classic&luxury, cu candelabre imense din cristal.

Are camere cu mobilier sofisticat și design deosebit, cu băi cu marmură, dar și cu view-uri frumoase – adevarate oaze de relaxare. E locul perfect de unde să pornești să vezi orașul. Este foarte aproape de stația de tren Sao Bento, de Rua das Flores și la 10 minute de mers pe jos până în Ribeira.

Hotel Cheval Blanc – Caraibe

O destinație de neratat în 2017 este oaza paradisiacă din Saint-Barthélemy, insula cu unele dintre cele mai frumoase plaje nisipii și ape cristaline ale Caraibelor.

Vă puteți caza într-una dintre cele 40 de camere, împărțite fie în bungalow-uri cochete, cu vedere la dealuri, grădină sau mare, suites ultra elegante și comfortabile sau vilele Flamandes sofisticate, care au majordom inclus.

Ce mai găsești la Cheval Blanc? Locul ideal pentru picnicuri pe plajă pustie, călătorii romantice cu barca, fitness, jet-skiing și un boutique cool care completează cadrul.

Hotel Saratoga – Extravaganță în inima Havanei

A fost si este unul dintre cele mai elegante și sofisticate hoteluri din Havana, preferat de Jimmy Page și Beyoncé și unul dintre cele mai bune din zonă. Se află la doi pași de Fábrica de Tabacos Partagás și de emblematicul Capitoliu, cu o piscină pe rooftop impresionantă, de unde poți să admiri întregul oraș. Spa-ul și jacuzzi-ul trebuie și ele încercate: una maravilla. Surse foto: www.coloredideas.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel