Chirieac, semnal de alarmă dacă este schimbat Arafat şi nu Voiculescu. "Catastrofa e totală. Vor lua decizii Voiculescu şi Manciu"

Facebook Vlad Voiculescu
Facebook Vlad Voiculescu

Analistul politic Bogdan Chirieac critică modul de acţiune al lui Vlad Voiculescu în contextul evacuării spitalului Foişor şi spune că în spatele acestuia se află un întreg proiect politic. În plus, arată Bogdan Chirieac, dacă Raed Arafat ar fi îndepărtat din funcţia de secretar de stat şi şef al DSU, iar Voiculescu ar rămâne pe loc, România s-ar îndrepta spre o catastrofă. 

"Aşa cum se văd lucrurile în acest moment, vedem că există un val de nemulţumire pentru dispreţul ministrului Vlad Vasile Voiculescu la adresa poporului român. Este fără precedent! Dispreţul ăsta suveran pe care l-a afişat de la bun început şi sentimentul pe care îl are, că este inatacabil, inexpugnabil, că rămâne în funcţie orice s-ar întâmpla, l-a adus aici. 

Brusc, un grup mare de oameni se năpusteşte în doctorul Raed Arafat, care este nevoit să facă parte din această echipă, fiindcă omul este tehnocrat! Brusc, oamenii ăştia nu mai strigă neapărat "Jos Vlad Voiculescu", doar ici colo, ci "Jos Raed Arafat". O mână invizibilă i-a luat pe oameni de la uşa ministrului Voiculescu şi i-a dus la uşa lui Arafat. E problemă de competenţă aici. Poate nu îţi place Raed Arafat, poate e fără păr în cap, dar a salvat zeci de mii de vieţi şi, indiferent de ce spun unii şi alţii, continuă să o facă. 

Chestiunea cu evacuarea de la Foişor da, este neplăcută, este gravă, dar era singura soluţie posibilă şi s-ar putea să se mai întâmple. Pentru că ministrul de la Sănătate, pus acolo de preşedintele Klaus Iohannis, care a încercat alianţa partidului său cu USR, de patru luni de zile nu s-a ocupat. În Europa valul III a venit în ianuarie. Nu s-au operaţionalizat spitalele COVID-19 deja făcute. 

Spitalul de la Leţcani a fost distrus, închis, pentru că era făcut de un preşedinte de Consiliu Judeţean de la PSD. Când aplici astfel de măsuri aberante, sigur că peste noapte Raed Arafat a trebuit să ia o decizie. Ce faci cu sutele de oameni care mor în 24 de ore fără oxigen? S-a ajuns la o situaţie din asta de război, de front. Asta s-a întâmplat la Foişor", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Sute de oameni au protestat în întreaga ţară după decizia de transformare a spitalului Foişor în spital suport COVID-19, care s-a lăsat cu evacuarea în toiul nopţii a unităţii spitaliceşti. 

VEZI Proteste împotriva restricțiilor și a Guvernului, după evacuarea Spitalului Foişor / VIDEO + LIVETEXT

"În spatele lui Vlad Voiculescu, un întreg proiect politic"

Analistul politic trage un semnal de alarmă şi spune că o eventuală schimbare a lui Raed Arafat din funcţie, secondată de rămânerea pe poziţii a lui Vlad Voiculescu ar fi echivalentă cu o catastrofă pentru România. 

"Starea de catastrofă din România există și i se datorează într-o măsură importantă ministrului pe care îl avem la Sănătate, pus de cine este pus și imposibil de mutat. Dar, nu înseamnă că Voiculescu va pleca zâmbind din această funcție, nici pomeneală! Eu nu cred că lucrurile sunt tranșate și cred că rezistența la schimbare este atât de mare fiindcă în spatele lui Vlad Voiculescu cred că este un întreg proiect politic, acesta al neomarxismului care trebuie să ajungă la punctul unde este programat să ajungă. Ori, evacuarea lui Voiculescu înainte de termen nu este posibilă.

Îmi este foarte teamă că din toată această tevatură să nu fie eliberat doctorul Arafat, singurul om care știe de acolo. Astfel, vor lua decizii Voiculescu și cu Manciu din Comitetul acesta Național pentru Situații de Urgență, să știți. Se va întâmpla ce s-a întâmplat acum, cu urgența și catastrofa medicală. Plus, dacă se întâmplă ceva și cu vaccinarea să-l împingă deoparte și pe colonelul Gheorghiță și să preia ei vaccinarea, catastrofa e totală. Lumea iese din pandemie și molimă, România va continua să-și îngroape morții", a mai explicat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel