Chirieac: MRU i-a făcut hoți și lași pe liberali. Ar putea urma o demisie

Analistul politic Bogdan Chirieac spune după mesajul transmis de Mihai Răzvan Ungureanu la trei ani de la căderea guvernului său ar putea urma o demisie a acestuia din PNL.

"Dl Ungureanu, după postarea aceasta, nu va fi mai simpatizat de colegii și subordonații săi din partid. După ce îi faci lași și hoți e greu să te iubească lumea. Mai ales că, în mod real, dl Ungureanu nu a avut niciodată putere, nici în PDL, nici în PNL. Probabil că dl Ungureanu o să meargă într-un post în administrație, o să aflăm asta curând de la dl președinte Iohannis, sau va demisiona din PNL, pentru că acesta este tipul de mesaj pe care îl dai când demisionezi din PNL", a spus Chirieac, luni, într-o intervenție telefonică la România Tv.

Mihai Răzvan Ungureanu a transmis, luni, pe Facebook, un mesaj referitor la căderea guvernului său în urmă cu trei ani, când social-democrații și liberalii au depus cu succes o moțiune de cenzură.

"În urmă cu trei ani, ați trișat și ați câștigat. Ați mizat pe foamea de putere, ați speculat nemulțumirea românilor, ați negociat cu lașii, i-ați cumparat pe cei mai slabi și ați câștigat marele premiu: accesul la resursele statului. Din care apoi v-ați înfruptat lacom, așa cum ați învățat în toate guvernările din urmă", a scris fostul premier.

Dan Mihalache, șeful cancelariei prezidențiale, despre relația cu Mihai Răzvan Ungureanu - EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel