Chirieac, intervenţie după imaginile care au făcut înconjurul planetei: Un om DISPERAT! Va pleca!

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat imaginile care au făcut înconjurul lumii, cu una dintre cele mai controversate figuri politice ale momentului.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat imaginile care au făcut înconjurul lumii, cu  Aleksandr Lukaşenko care cobora dintr-un elicopter purtând vestă antiglonţ şi având în mână o armă. 

"E mesajul unui om disperat, care va pleca din fruntea Belarus. Cu sute de mii de oameni în stradă - Belarus are cu totul nouă milioane de locuitori - cu summit UE dedicat situaţiei din Belarus, nici măcar preşedintele Putin nu-şi mai doreşte o marionetă atât de compromisă la Minsk. Atenţie, vorbim de un om care a venit la putere în 1994, el fiind fost şef de colhoz, deci de C.A.P. De acolo a fost propulsat drept în fruntea Belarus. O republică sovietică, leagăl al maicii Rusii, a dorit o unificare Rusia - Belarus, apoi s-a mai răzgândit... întâi Putin a fost de acord apoi s-a gândit că şi la ONU poate e mai bine să aibă nu un vot, ci două. 

Dar important e acum că Lukasenko este ultimul dictator din Europa, de multă vreme. Şi lucrul acesta nu putea să mai continue", a declarat, la România TV, Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel