Chipul lui Donald Trump pe muntele Rushmore. Gluma președintelui SUA

Donald Trump a făcut o glumă în cadrul unui miting recent pe seama adăugării unei sculpturi a chipului său în cadrul celebrului ansamblu monumental dedicat președinților americani situat pe Muntele Rushmore, informează miercuri telegraph.co.uk. Imediat, internetul s-a umplut de fotografii modificate cu chipul președintelui SUA pe celebrul munte. 

Declarațiile sale au generat reacții împărțite în rândul publicului american, iar mulți internauți au început să își imagineze cum ar arăta o sculptură în piatră reprezentând chipul actualului președinte al Statelor Unite, dacă aceasta ar fi expusă pe Muntele Rushmore alături de sculpturile care îi reprezintă pe George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt și Abraham Lincoln.

Donald Trump a făcut acea declarație în timpul unui miting în Youngstown, o localitate din statul american Ohio, unde a spus că "fiecare președinte de pe Muntele Rushmore a crezut în protejarea industriei americane".

"Este ceea ce fac și eu acum. V-aș întreba dacă ați crede că într-o bună zi și chipul meu va fi pe Muntele Rushmore", a spus Donald Trump.

"Însă aici apare o problemă. Dacă aș spune acest lucru, evident în glumă, doar pentru a ne amuza, mass-media specializate în 'fake news' (știri false) va spune: 'el crede că ar trebui să se afle pe Muntele Rushmore'. Așadar, nu voi spune acest lucru. OK? Nu îl voi spune", a adăugat președintele american.

Deși Donald Trump a zis că nu va spune că o sculptură a chipului său ar trebui să se afle pe Muntele Rushmore, internauții au reacționat foarte repede pe rețelele de socializare, iar unii dintre ei au publicat imagini prelucrate în Photoshop, imaginându-și cum ar arăta chipul lui Trump în cadrul celebrului monument dedicat celor patru președinți americani, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel