Chiliman, Videanu, Dragnea şi Iordănescu, lideri în topul celor mai mari case din România

case politicieni
case politicieni

Politicianul român a învăţat că traiul bun începe de acasă. În consecinţă, şi-a ridicat pe minunatele plaiuri ale ţării adevărate fortăreţe sau palate în care se relaxează după ce a rezolvat problemele ţării. Liberali, social-democraţi, de stânga sau de dreapta, maghiari sau români, aleşii neamului le arată semenilor ce înseamnă să trăiască bine.

Cine se gândea că vila de la Snagov a lui Adriean Videanu reprezintă o excepţie trebuie să consulte mai atent declaraţiile de avere ale conducerilor principalelor partide. O casă modestă are peste 300 mp, dar se poate ajunge şi până la suprafeţe în metri pătraţi din patru cifre.

Social-democraţii arată că s-au descurcat bine în anii tranziţiei şi, pe lângă banii puşi la ciorap au reuşit, să construiască sau să cumpere câte o căsuţă modestă în care să stea alături de familie. Vârful de lance îl reprezintă Liviu Dragnea care, în declaraţia sa de avere, scrie că deţine o casă de 1.626 mp. Despre care spune că e moştenită. Chiar dacă apărătorii săi spun că este o virgulă la mijloc şi că imobilul nu are decât 162 mp, Dragnea nu a contestat niciodată informaţia. Locaţia: satul Pleşov din judeţul păstorit de baronul de Teleorman.

Citeşte mai multe despre casele politicienilor români pe www.puterea.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel