Cezar Preda, răvășit de durere: Un astfel de moment tragic mă îndeamnă să...

agerpres_6544685
agerpres_6544685

Cezar Preda a transmis un mesaj foarte trist în memoria lui Laurențiu Păun, cameramanul din Buzău care a fost accidentat mortal în timp ce filma la locul în care se produsese un eveniment rutier.

Deputatul a spus că între politicieni și jurnaliști este o legătură foarte importantă, iar dispariția lui Laurențiu Păun nu face altceva decât să-l întristeze foarte mult. Politicianul a făcut referire și la cei doi ziariști care au murit la Mihăilești în urmă cu un deceniu.

,Am aflat cu consternare vestea decesului tânărului ope­rator tv Laurențiu Păun, în timp ce-și făcea datoria ca om de televiziune. Încă de la debutul carierei mele politice, am fost foarte atașat de oamenii din presa buzoiană, atât de cei pe care i-am cunoscut personal pe timpul evenimentelor pe care partidul meu le-a organizat, cât și de cei ale căror realizări le-am putut citi, asculta sau viziona. Le-am respectat întotdeauna munca, le-am apreciat public eforturile pe care toți ziariștii buzoieni le fac pentru a ne aduce nouă, cetățenilor județului, informații cât mai precise, cât mai clare și în timp cât mai scurt.

Un astfel de moment tragic mă îndeamnă să reflectez la importanța muncii celor care își desfășoară activitatea în mass-media, la greutățile muncii lor, la piedicile de tot felul de care se lovesc în viața profesională de zi cu zi și, de ce nu, la riscurile pe care, iată, le implică o astfel de profesie. Totodată, dispariția lui Laurențiu Păun m-a făcut să-mi amintesc cu emoție și cu durere de reporterii buzoieni Elena Popescu și Ionuț Barbu, plecați din această lume în urmă cu zece ani, în circumstanțe la fel de tragice, uciși de suflul exploziei de la Mihăilești, în timp ce-și făceau datoria de oameni de presă. Sunt alături, în aceste zile, de familia lui Laurențiu Păun, de toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat și, nu în ultimul rând, de voi, dragi jurnaliști buzoieni, care deplângeți cu toții dispariția celui care v-a fost coleg”, a spus deputatul Cezar Preda, conform Opinia Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel