EXCLUSIV  Celebră jurnalistă, despre revenirea în televiziune: Să readucă TVR acolo unde-i este locul

TVR
TVR

Smaranda Vornicu a vorbit, pentru DCNews, despre vremea când realiza emisiuni de televiziune, dar și despre revenirea pe micile ecrane. 

”Însuși proiectul ”De la A la... infinit” și faptul că mi s-a dat această șansă de a relua un proiect al tatălui meu a fost o mare bucurie. Unii poate că au considerat emisiunea nepotrivită cu dinamismul proiectelor de televiziune din ziua de astăzi. Am încercat să aduc în dezbatere proiecte care ne preocupă pe toți, subiecte valide și astăzi: diaspora, stres, dietă. Am încercat să abordăm subiecte omenești, de actualitate, care interesează într-un ritm care să domolească ritmul în care suntem obișnuiți să trăim în ultima perioadă” a spus Smaranda Vornicu, la DCNews

În prezent, directoarea festivalului ”Cerbul de Aur”, Smaranda Vornicu, a afirmat, întrebată dacă se gândește să revină în calitate de jurnalistă, că ”sunt atât de bucuroasă că am șansa să particip la organizarea unui eveniment de o asemenea amploare cum este Cerbul de Aur, încât, pentru perioada următoare, aș vrea să-mi dedic energia, resursele, timpul, munca pentru astfel de proiecte care să readucă televiziunea publică, Televiziunea Română, acolo unde-i este locul, pe micile ecrane ale românilor”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel