Cel mai frumos magazin din lume se află în România. Cum arată

Românii se pot lăuda că pe meleagurile noastre există cel mai frumos magazin din lume, conform unui clasament din cadrul competiţiei internaţionale Association for Retail Environments

Este vorba despre Galeriile Casei de Bijuterii Sabion – afacere de familie românească fondată în urmă cu aproape două decenii în urmă în Târgu Mureș. Magazinul - care a fost redeschis recent pe Calea Victoriei din Capitala - a primit premiul pentru cel mai frumos magazin din lume dintr-un centru comercial, Premiul pentru inovaţie în pardoseala şi Premiul pentru expunere artistică în cadrul competiţiei internaţionale ARE Design Awards 2011, scrie Businessmagazin.ro. Magazinul a surclasat Tiffany’s, Macy’s sau Apple Store. 

Sabion se mândrește cu oameni foarte talentați care realizează bijuterii extrem de frumoase.

"Am aflat de existenţa acestei competiţii în anul 2007, în cadrul unei expoziţii de la Las Vegas la care a luat parte şi Casa de Bijuterii Sabion. Deschisesem de doar câteva luni un magazin la Cluj, însă termenul de înscriere expirase la vremea respectivă (...) Suntem mândri că putem numi Sabion pe lista brandurilor 100% românești, a poveștilor de succes clădite pe talentul și priceperea artiștilor români", spune Claudiu Bologa, cel care a fondat afacerea în Târgu-Mureş, în urmă cu 15 ani, scrie sursa citată.

FOTO: Sabion.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel