Ce spune Victor Ponta despre atacul asupra lui Daniel Barbu

Ponta Barbu
Ponta Barbu

Premierul Victor Ponta a comentat incidentul în care a fost implicat ministrul Culturii Daniel Barbu, a cărui mașină a fost atacată de protestatarii anti-Roșia Montană, chiar în centrul Capitalei. Șeful Guvernului cataloghează această manifestare ca fiind inacceptabilă și cere autorităților să-i identifice pe toți cei care au luat parte la acest incident.

”Vreau să fie identificați toți cei care au fost acolo și amendați. Dacă se trece de o anumită linie a democrației și se ajunge la anarhie”, a declarat Victor Ponta, citat de pesurse.ro.

Premierul a adăugat că o astfel de acțiune a prostestatarilor este inacceptabilă. ”Mi se pare inacceptabil ca un ministru să fie atacat în stradă”. Ponta a precizat că a fost informat de SPP și de Jandarmerie cu privire la acest incident.

Vezi și: Mașina lui Daniel Barbu, atacată cu pietre de protestatarii anti-Roșia Montană. Luneta a fost spartă. Protestatar: Nu s-a aruncat cu pietre, s-a dat cu palmele în lunetă. Vezi cum arată mașina vandalizată – FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel