Ce se întâmplă în episodul de marți, 14 noiembrie, al serialului “Promisiunea”, difuzat la 20:00, la Kanal D

Promisiunea
Promisiunea

Serialul "Promisiunea" difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D este o experiență de neratat! În această seară, la ora 20:00, telespectatorii sunt invitați să urmărească un nou episod, plin de răsturnări de situație și emoții puternice.

Totul se concentrează în episodul de astăzi pe întoarcerea lui Serhat, un moment care a provocat un val de tulburări în viețile personajelor. Zumrut, afectată profund de revenirea lui Serhat, se confruntă cu propriile sentimente și dileme. Între timp, inima lui Serhat este cuprinsă de flăcări, iar familia Demirkan, care sărbătorește întoarcerea acestuia, nu are habar de dezastrele iminente ce urmează a se petrece în familia lor.

O tragedie neașteptată lovește familia, odată cu moartea lui Adil, victima unei crime nerezolvate. Această pierdere brutală îi devastază pe toți, iar atmosfera devine tensionată. Ülfet, confruntată cu teamă că visele sale se vor spulbera, traversează momente disperate. În acest context tensionat, Azimet, învinuind-o pe Zümrüt pentru moartea fiului său, semnează condamnarea acesteia la moarte, fără să știe că Adil a încredințat-o lui Serhat înainte de a-și da ultima suflare.

Telespectatorii vor fi martorii unei confruntări între iubire și ură, în timp ce Serhat trebuie să aleagă între protejarea Zümrüt și confruntarea cu Azimet și Abbas. Întrebările rămân: va renaște oare dragostea dintre Serhat și Zümrüt din cenușa tragediei? Vor găsi cei doi tineri resursele necesare pentru a lupta în continuare să-și salveze iubirea?

Serialul "Promisiunea" continuă să cucerească inimile telespectatorilor de luni până joi, de la 20:00, doar la Kanal D. Nu ratați noul episod, care promite să aducă noi întorsături în povestea captivantă a personajelor, în această seară, la ora 20:00, la Kanal D.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel