Ce s-a întâmplat înainte de moartea lui Mihail Bălășescu. Detalii neștiute!

Avocata care l-a reprezentat pe Mihail Bălăşescu în procesul de partaj susţine că fostul secretar adjunct al PNL depusese mai multe plângeri la Poliţie împotriva fostei sale soţii şi a rudelor acesteia, care l-ar fi urmărit.

Mihail Bălăşescu, însurat de patru ori, a fost găsit mort, vineri seară, în casa tatălui ultimei sale soţii, în judeţul Ilfov, de o femeie, care a sunat la 112. Potrivit surselor citate, fostul socru ar fi lăsat un bilet unei rude în care anunţa că îl va omorî pe Bălăşescu şi că după aceea nu va fi de găsit. Bărbatul este în acest moment principalul suspect şi este căutat de poliţişti. Mihail Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedintele partidului.

Avocata Lidia Cernătescu a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax că un conflict între Mihail Bălăşescu şi fosta sa soţie Ana Maria Burchel a pornit după ce fostul secretar general adjunct al PNL a primit în urma partajului o maşină. Autoturismul era însă folosit de fostul socru al lui Bălăşescu.

"De la pronunţarea partajului de către Judecătoria Sectorului 5 era urmărit. Doamna Burchel i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă şi a fost internat în spital. Sora dumneaei şi iubitul acesteia l-au urmărit. Am depus plângeri la Secţia 1 Poliţie, atât pe numele fostei soţii, cât şi pe numele surorii acesteia şi al iubitului ei. Domnul Bălăşescu trebuia să vină la cabinet pentru a completa plângerile, dar nu m-a mai sunat", a declarat Lidia Cernătescu, avocata care l-a reprezentat în procesul de partaj pe Mihail Bălăşescu.

Potrivit avocatei, pe 31 august, Mihail Bălăşescu a sunat-o şi i-a spus că fostul socru l-a chemat pentru a-i da maşina. "L-a chemat pe 31 august să-i dea maşina, dar eu i-am spus să nu se ducă", a adăugat apărătorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel