Ce nu ai voie să pui în bagajul de mână. Lista obiectelor interzise

Ce nu ai voie să pui în bagajul de mână. Lista obiectelor interzise. Din motive de securitate, anumite obiecte nu pot fi aduse la bord, conform regulilor internaționale din aviația civilă. 

Ce nu ai voie să pui în bagajul de mână. Lista obiectelor interzise. Nici în bagajul de mână, nici în cel de cală, nimeni nu are voie să transporte arme de foc, muniţie, explozibili sau jucării cu forma unor arme de foc, grenade, etc. Nu ai voie să transporţi nici artificii, oricât de drăguţe ar părea, pentru că pot provoca incediu la bordul avionului. Tot la capitolul NU, intra şi materialele radioactive şi substanţele inflamabile. Dar ai voie totuşi cu ceva alcool , fixativ de păr, parfumuri şi apa de colonie.

Ce nu ai voie să pui în bagajul de mână. Lista obiectelor interzise. Lichidul trebuie să se afle într-un recipient cu capacitate de maximum 100 ml, puse într-o pungă de plastic de 1 litru, transparentă şi resigilabila, cu dimensiuni de 20 x 20 cm. Orice lichid care nu corespunde cerinţelor de mai sus va fi aruncat. În această categorie intră şampoanele, gelul de dus, pasta de dinţi. Oja poate fi acceptată în punga resigilabila.

Ce nu ai voie să pui în bagajul de mână. Lista obiectelor interzise. Medicamentele depind de la ţară la ţară. Dacă, însă, urmezi un tratament care necesită utilizarea zilnică de medicamente (lichide, injecţii), este nevoie de scrisoare medicală. Obiecte care fac parte din categoria "lichide" sunt şi untul de arahide, mascară, globurile decorative cu lichid, spray-urile cu aerosoli.

Vezi și: Cu cât timp înainte de zbor trebuie să ajungi la aeroport. Informații importante

Ce nu ai voie să pui în bagajul de mână. Lista obiectelor interzise


Ce nu ai voie să pui în bagajul de mână. Lista obiectelor interzise. Obiectele ascuţite sunt interzise la bordul avioanelor pentru că ele pot fi transformate în arme. De asemenea, nu ai voie în avion cu orice tip de echipament sportiv care conţine bată, crose, arc, săgeţi, patine.

Ce nu ai voie să pui în bagajul de mână. Lista obiectelor interzise. Armele pot fi trasportate numai în bagajul de cală, însoţite de permis. Armele trebuie să fie descărcate, închise în carcase dure. De asemenea, unele tipuri de muniţie sunt interzise în avion, chiar şi în bagajul de cală. Verifică reglementările în vigoare la compania aeriană cu care calatorest.

Ce nu ai voie să pui în bagajul de mână. Lista obiectelor interzise. Brichetele, chibriturile, artificiile, înălbitorii, diluanţii sunt interzise atât în bagajul de mână, dar şi în cel de cală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel