Cu cât timp înainte de zbor trebuie să ajungi la aeroport. Informații importante

Ema Apostu / 16 mai 2019 / 09:52 Salveaza PDF Comentarii
Aeroport - imagine simbol
Descriere foto: Aeroport - imagine simbol

Cu cât timp înainte de zbor trebuie să ajungi la aeroport. Ești gata de marea vacanță sau vrei doar să evadezi într-un city-break, însă nu ești familiarizat cu tot ce înseamnă formalitățile de dinainte de zborul cu avionul? Citește aceste informații, înainte. Vezi la ce oră trebuie să ajungi pe aeroport, înainte de îmbarcare.

Cu cât timp înainte de zbor trebuie să ajungi la aeroport. Regula generală este de a ajunge la aeroport cu cel puțin 2 ore înaintea plecării pentru zborurile interne și cu 3 ore înainte de plecare pentru cele internaționale, scrie claimcompass.eu

Cu cât timp înainte de zbor trebuie să ajungi la aeroport. Închiderea porților poate varia foarte mult de la o companie aeriană la alta: între 15 - 45 de minute. Verificați informațiile pentru transportatorul ales.

Cu cât timp înainte de zbor trebuie să ajungi la aeroport. În cazul în care zburați pentru prima dată,sau mai rar și nu sunteți familiarizat cu tot ce înseamnă aeroport, puteți ajunge cu o jumătate de oră mai devreme decât timpul recomandat (2:30 pentru zborurile interne și 3:30 pentru cele internaționale). Același lucru este recomandat dacă aveți zborul într-o zi aglomerată.

Cu cât timp înainte de zbor trebuie să ajungi la aeroport. De asemenea,puteți ajunge puțin mai târziu, dacă nu aveți nici un bagaj de cală de predat, dacă ați făcut deja check–in online, sau dacă nu zburați la ore de vârf. Evitând orele de vârf puteți de asemenea să economisiți bani pentru bilet.


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27