Ce făcea Kovesi în urmă cu un an. Acum este citată

Kovesi
Kovesi

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi a declarat că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. 

În urmă cu un an, Laura Codruța Kovesi, chiar pe 14 februarie, făcea o conferință de presă pe scările de la DNA. La acel moment, a făcut declaraţii cu privire la scandalul iscat în jurul Serviciul teritorial Ploieşti.

Laura Codruța Kovesi vorbea, la acel moment, despre modul în care au făcut anchetele procurorii serviciului respectiv şi spunea că nu are de ce să-şi dea demisia. ”Atacul la adresa DNA nu este întâmplator, asistăm la un festival disperat al inculpaţilor care vor să umilească societatea", spunea şefa DNA de la acea vreme.

"Nu cred că acest atac este întâmplător, asistăm la un festival disperat al inculpaţilor, în care inculpaţii spun părţi de adevăr. Aici nu este vorba despre Kovesi sau despre procurorul şef al DNA. DNA nu este un om, este o instituţie şi cred în acest lucru. Acest atac nu este despre Kovesi, ci despre procurorii care şi-au făcut treaba şi vizează îngenuncherea luptei anti-corupţie", spunea Kovesi pe 14 februarie 2018.

"Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Am respectat legea în tot ce am făcut", declara Laura Codruţa Kovesi, întrebată dacă va demisiona. Ea sublinia faptul că în acel scandal nu este vorba despre Kovesi, ci despre "asaltul asupra justiţiei".

VEZI ȘI: Vanghelie, pentru Kovesi: Ne vedem peste cinci ani. Să aibă încredere în justiție



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel