Ce a scris BBC după calificarea Simonei Halep în sferturile Australian Open

Simona Halep FOTO AGERPRES
Simona Halep FOTO AGERPRES

Presa internațională a reacționat imediat după victoria Simonei Halep de la Australian Open.

foxsport.com. "A patra favorită, Simona Halep, şi-a continuat cursa impresionantă la Australian Open, învingând-o pe Elise Mertens cu 6-4, 6-4 pentru a avansa în sferturile de finală. Câştigătoarea celor două Grand Slam-uri părea să fi scăpat în învingătoare când a reuşit două breakuri în setul doi şi a făcut 3-0. Dar jucătoarea din Belgia, care are cea mai bună performanţă la Grand Slam semifinala de la Melbourne Park în 2018, a revenit la un nivel înalt şi s-a ajuns la 4-4. Halep a făcut din nou break pentru 5-4 şi apoi a servit pentru victorie." 

wta tennis: „Simona Halep a eliminat-o pe fosta semifinalistă Elise Mertens şi ajunge în sferturile de finală de la Australian Open. Halep a rezistat unui efort ferm venit din partea belgiencei, care o învinsese la ultima întâlnire directă, la Doha, şi a avansat în sferturile de finală pentru a patra oară în carieră. Am avut în cap că ea a revenit în acel meci (n.r. de la Doha) şi mi-am spus că trebuie să fie atentă la fiecare minge, fără a renunţa deloc pentru că poate reveni puternic." 

BBC.com: "Simona Halep a trecut peste o evoluţie solidă a jucătoarei Elise Mertens şi şi-a asigurat un loc în sferturile de finala. Finalista din 2018 a avut un break în faţă în primul set şi două în al doilea, dar si-a vazut avantajul erodat de belgianca. În orice caz, Halep a accelerat şi s-a impus într-o ora şi 37 de minute." .

reuters.com: "Simona Halep a trebuit să fie la cel mai bun nivel pentru a reuşi o revenire în setul secund, în meciul cu Elise Mertens. Mertens a trimis o mulţime de lovituri câştigatoare, dar a comis şi 38 de erori neforţate, în timp ce Halep a alergat după fiecare minge şi a făcut-o pe belgiancă să muncească pentru fiecare punct." .

Simona Halep o va întâlni în sferturile de finală de la Australian Open pe Anett Kontaveit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel