EXCLUSIV  CCR, decizie revocare Kovesi. Ciutacu, scenariu fulminant: Asta vrea Iohannis

Jurnalistul Victor Ciutacu lansează un scenariu fulminant despre revocarea Laurei Codruța Kovesi de la vârful DNA, în contextul deciziei CCR. 

Victor Ciutacu a lansat un scenariu fulminant despre următorul pas al președintelui Iohannis după decizia CCR, care s-a dovedit că-i dă dreptate ministrului Justiției, Tudorel Toader. 

”Dacă CCR dă în clar că ministrul Justiției o pune, ministru Justiției o dă jos. Iese Tudorel Toader victorios și mai scrie încă o dată, dar la lege, aia mare, zice că președintele în exercițiu... și el nu semnează, ce faci? Să-l suspende? Nu e ce vrea el? Mi-e că decizia va fi una solomică `și tu ai dreptate, și tu ai dreptate` și nu poți s-o pui în aplicare, au un talent s-o facă așa” a spus Victor Ciutacu pentru DCNews înainte de decizia CCR. 

BREAKING NEWS  Kovesi revocare - CCR, verdict pentru conducerea DNA: A admis cererea

Dacă președintele Klaus Iohannis ar fi suspendat, înainte de anul electoral decisiv, ar fi o adevărată campanie pentru alegerile prezidențiale, după cum au mai spus analiștii politici. 

Președintele Klaus Iohannis a afirmat astăzi că, indiferent de decizia CCR, va aștepta motivarea, o va citi și va lua o decizie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel